Herba Mandian Aura

Monday, May 21, 2012


Assalam para pelanggan yang dihormati..


Qaseh Alam memperkenalkan Herba Mandian Aura dengan pek baru dan kandungan herba yang telah dipertingkatkan mutu.

                       



Herba Mandian Aura


Harga satu uncang RM12.50
MURAHHH UOLS BERBANDING YANG LAIN 



Herba Mandian Aura keluaran Aura Inner Marketing merupakan produk herba persediaan tradisi yang dirumus khas untuk para wanita. Digunakan untuk wanita selepas bersalin dan boleh juga digunakan oleh semua wanita sebagai aromatherapi untuk kesegaran badan.


(PEK LAMA)
   
(PEK BARU)



Dihasilkan daripada 7 jenis daun herba terpilih yang mengandungi khasiat tersendiri dan telah lama digunakan sejak lama dulu.
 
Antara daun herba yang digunakan ialah:

Daun Capa
Daun Meringan
Daun Serai Wangi
Daun Inai
Daun Pandan
Daun lamuni
Daun pisang kelat 


Kini produk ini telah dinaiktaraf untuk meningkatkan kualiti produk bagi menjamin kepuasan pelanggan. Semua dedaun herba diproses menjadi lebih halus supaya air rebusannya lebih pekat dan lebih beraroma. 




Kebaikan Mandian Herba:
Ia adalan amalan tradisi orang Melayu dahula kala dan masih diteruskan sehingga kini kerana keberkesanannya membantu menyegarkan kembali badan terutamanya kepada ibu selepas bersalin. Mandian herba ini dapat mengatasi masalah kebas-kebas dengan menlancarkan peredaran darah, membuang anign, melembutkn urat saraf, mengurangkan sengal tulang, sendi dan otot akibat proses meneran sewaktu melahirkan. Selain itu herba mandian ini juga bertindak sebagai aromaterapi dengan haruman pati daun yang dapat membantu mengurangkan rasa stress di samping dapat membuang angin dan melancarkan peredaran darah.

Kelebihan  Herba Mandian Aura :
Mandian Herba ini dipek dalam bungkusan yang lebih moden supaya mudah digunakan sewaktu dalam pantang. Hanya rebus uncang herba air dan sedia untuk digunakan.Tak perlu lagi mengutip daun yang bertabur selepas mandi (menyusahkan ibu atau penjaga dalam pantang untuk membongkok membersihkan bilik mandi) 

Cara Penggunaan: 
Semasa dalam pantang mandian herba daun sehari sekali di awal pagi. Rebus uncang Mandian Herbabersama 3 gayung air (anggaran 2 liter air) sehingga mendidih. Setelah itu, air rebusan ini boleh dicambur dengan air biasa mengikut tahap kepanasan yang bersesuaian dengan keselesaan anda. Setiap pek boleh digunakan sehingga 2 kali mandian (2 hari). Setiap uncang boleh digunakan lebih dari sekali atau sehingga pati atau warna atau aromanya hilang. Untuk penjimatan, 2 pek boleh direbus sekali untuk 4 kali mandian (4hari) dan 3 pek tuk semingu (6 kali mandian)

DENGAN PEK BARU QASEH ALAM MASIH MENGEKALKAN HARGA LAMA.
DAN QASEH ALAM BERMURAH HATI UNTUK MEMBERI RANGKAIAN BARANGAN CLOTH PAD SECARA PERCUMA APABILA ANDA MEMBELI SET  Herba Mandian Aura  UNTUK MENGGALAKKAN WANITA MENGGUNAKAN DAN BERTUKAR KEPADA PENGGUNAAN CLOTH PAD YANG LEBIH BAIK UNTUK KESIHATAN DALAMAN ANDA DAN JUGA LEBIH SELESA. 


PAKEJ  PROMOSI HINGGA 15 JUN 2012:

SET A : Hanya RM 36 untuk 1 kotak yang mengandungi 3 uncang (anggaran mandian 7 hari) PERCUMA MAMA PATCH SOAKER PAD BERNILAI RM8.00


SET B : Hanya RM 70 untuk 2  kotak yang mengandungi 6 uncang  (anggaran mandian 14 hari) PERCUMA PANTY LINER BERNILAI RM10.00



SET C : Hanya RM175 untuk 5 
kotak yang mengandungi 15 uncang  (anggaran mandian 35 hari) PERCUMA BISKY BOSKY REGULAR PAD BERNILAI RM15.00 

  



SET D : Hanya RM240 untuk 7 
kotak yang mengandungi 21 uncang (anggaran mandian 49 hari)  PERCUMA MAMA PATCH HEAVY PAD 13" (POST-PARTUM PAD) BERNILAI RM24.00  





BAGI SETIAP PENBELIAN SET  Herba Mandian Aura .. ANDA LAYAK MENIKMATI POTONGAN 5% BAGI SETIAP PEMBELIAN CLOTH PAD DI QASEH ALAM.. UNTUK MENILAI RANGKAIAN PRODUK CLOTH PAD QASEH ALAM KLIK DI SINI.. 


 Selamat berbelanja di Qaseh Alam :)



* Setiap penghantaran akan dikenakan cas penghantaran pos laju sebanyak RM 9.00
bagi set A dan RM 10.00 untuk set B, C dan D (Semenanjung Malaysia).

Terima Qaseh,
alynn fazz

13 comments:

{ scudmami } at: May 23, 2012 at 6:40 PM said...

alin, nak beli... i pm kat fb ekk... tq

{ alin } at: May 24, 2012 at 9:39 AM said...

Norley pemd U at fb ;) thanks

{ a007 } at: June 12, 2012 at 7:22 PM said...

nak tanya fb acc alin Qaseh Alam ke? Ke alin

{ LoVeY dOvEY } at: June 18, 2012 at 8:55 PM said...

alahaiiii baru terjumpa post ni.. alin kalau sudi panjangkan promo, sy nak beli 1 box..

ruby
0193232577

{ alin } at: June 20, 2012 at 12:24 PM said...

Ruby,

alahai sory dear harga baru sebab kos pengeluaran dah naik. I sms u ye..

Anonymous at: August 1, 2012 at 6:36 AM said...

Salam Alin..i nk order 5 kotak herba tu..u sms i ye total n mcm ner payment..my no 0135186981-fara

Anonymous at: April 10, 2013 at 4:57 AM said...

email saya ttg herba mandian aura ni di intannaliya@gmail.com. TQ

Anonymous at: April 24, 2013 at 1:41 AM said...

Blm sms hrga utk herba mandian n no akaun ke 0194344930..1 pack tu blh pkai brpe kali?

Anonymous at: June 3, 2013 at 6:24 AM said...

saya ada membekalkan herba ubat periuk khas untuk wanita baik untuk lepas bersalin dan tidak bersalin..ramuan boleh dihantar secara pos.hubungi 0175984085..

Anonymous at: July 7, 2013 at 9:32 PM said...

slm alin saya nk order.. bleh wassap saya x detail no akaun nk buat pembayaran.. 0194377685

Anonymous at: December 25, 2013 at 5:05 PM said...

Hye alin, sye berminat nk order utk herba mandian. Bole whatsapp sye detail dan akaun utk pembayaran secepat mungkin....0182281112

Anonymous at: December 27, 2013 at 7:42 PM said...

salam sejahtera..saya ada membekalkan herba mandian dalam bentuk uncang yang diramukan dari herba yang terpilih dan bermutu tinggi..(daun serai wangi,daun pandan,daun seringan, dll)..Hubungi 0175984085 / 0175984058..Penghantaran untuk seluruh Malaysia..Ejen di perlukan.Tq

{ zyanfara } at: October 10, 2016 at 2:14 AM said...

as salam..skrg masih ad jual lg ke nie?TQ

Post a Comment

Powered by Blogger.
 

SAYA ...

My photo
Bonda kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Full time working mom. The emcee and ghost writer. Breastfeeding, part time cloth diapering, babywearing and co-sleeping. Qaseh pada Alam, Qaseh pada Haiwan dan Qaseh pada Keamanan apalagi sesama manusia.. jom mendaftar sebagai Penderma Organ :)

My Personnal Blog

Daily Calendar

There was an error in this gadget

Followers

Malaysian Babywearers


 

© 2010 Qaseh Alam